Bouwkundig Tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk moet eigenlijk gezien worden als het complete tekenwerk dat noodzakelijk is voor het schetsontwerp ten behoeve van een welstandsadvies voor een verbouwing tot en met de complete werktekeningen en detailleringen van een nieuwbouwproject. Alle tekeningen worden door ons nauwkeurig digitaal vervaardigd, zowel in AUTOCAD als in REVIT, zodat de tekeningen op een zeer hoog niveau kunnen worden uitgewerkt. Kortom, of u nu een AUTCAD-specialist benodigd bent of een BIM-modelleur, bij ons bent aan het juiste adres en hebben wij alle ervaring en kennis in huis, zowel in 2-D als 3-D.

Voor bedrijven, zoals bijvoorbeeld: bouwkundige aannemers, gevelsysteembouwers, collega tekenbureaus en/of architecten hebben wij reeds ruime ervaring opgebouwd in het technische tekenwerk. Dit kan variëren van houtskeletbouw tot en met (staal)- en gevelbekledingsprojecten. Ter ondersteuning van deze bedrijven kunnen wij de werktekeningen en/of de technische tekeningen verzorgen. Indien u tijdelijk omhoog zit met uw eigen tekenaar, het te druk heeft of gewoon iemand zoekt die alles voor u digitaal uitwerkt, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Bent u op zoek naar een Revit modelleur / BIM modelleur / Revit tekenbureau voor uw project? Wij zijn u graag van dienst. Voor diverse opdrachtgevers hebben wij diverse maatwerkprojecten gedaan (Renovatie Muntinglaan te Groningen, Nieuwbouw appartementen Zaagdam te Groningen, ontwikkeling bedrijfsunits en nieuwe woningen). Nieuwsgierig? Voor vragen en of toelichting kunt u altijd contact met ons opnemen.

Architectuur

Indien u voor uw woning of bedrijfsgebouw een speciaal ontwerp wilt laten maken op basis van een Programma van Eisen, waarbij u esthetisch gezien de lat erg hoog legt, dan hebben wij diverse ontwerpers en architecten tot onze beschikking welke op maat zeer mooie ontwerpen kunnen realiseren. Uiteraard vergt dit eerst een kennismaking met u als potentiële opdrachtgever. Tevens is het belangrijk dat de ontwerper of architect wel bij u als opdrachtgever past. Ook hiervoor kunt u bij ons een gesprek aanvragen. Misschien tot gauw!