Bouwadvies

Bouwadvies is een zeer ruim begrip. Dat hebben wij uit ervaring inmiddels wel geleerd. Een berekening of tekening maken is veelal eenvoudig maar is deze berekening of tekening wel berust op een stukje maatwerk? Kan er niet veel beter gekozen worden voor een duurzame investering met lagere exploitatiekosten of is de investering maar voor een beperkte levensduur?

Per project zal er daarom nauwkeurig bekeken moeten worden welke technische opbouw toegepast dient te worden, welke uitvoering het meest voordelig is of hoe men kan besparen op duurzame energie in de toekomst! Welk type bouw is nu het meest gunstig en moet er nu een bestek geschreven worden of kan men gewoon een prijs maken van een schetsontwerp?

Dit alles is een optelsom van belangrijke beslissingen voordat men begint met ontwerpen. En welke is nu de juiste? Over dit alles kunnen wij u adviseren! Dit alles bespaart u veel tijd en.... levert u weer tijd op zodat u zich dan gewoon bezig kunt houden met de zaken waar u zelf goed in bent.